Sociala medier strategi

Visste du att 80% av företag idag investerar i sociala media marknadsföring? Varför? Jo, för att syns du inte, så finns du inte. Sociala medier är en självklar plats att marknadsföra ditt företag på.

Hitta din målgrupp på sociala medier.

 Övervägande del av samtligas målgrupper befinner sig online idag på ett eller annat sätt. Utmaningen är att hitta rätt kanal för rätt målgrupp samt att skapa innehåll som når ut och väcker engagemang genom mediabruset. 

Varje företag är unikt och därför finns det inte ett kanalval eller en version av content som funkar för samtliga aktörer på marknaden. Tvärtom, det gäller att branda, personifiera och tänka nytt för att det ska bli intressant för mottagarna att uppmärksamma just dig och ditt innehåll. Nästa steg blir att faktiskt ta in vad dina mottagare tycker om dig, vad de engageras av för typ av innehåll samt vad de saknar idag.

Behöver du hjälp med strategi, produktion eller att skapa engagemang i dina sociala medier? Våra content managers är experter på att skräddarsy upplägg för samtliga branscher och guidar dig gärna på vägen, eller varför inte, spara tid och resurser och låt oss göra hela jobbet!

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Är ni redo att köra igång?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.