Digitala kampanjer

Genom digital annonsering ökar du inte bara din synlighet utan får också möjlighet att synas på rätt plats vid rätt tidpunkt. Genom att matcha sökningar som efterfrågar de produkter som du säljer eller den service som du erbjuder, gör du det möjligt för kunderna att hitta ditt företag i köpprocessens början.

Öka din synlighet online.

Det krävs dock en del förarbete samt produktion för att kunna nå ut träffsäkert till specifika målgrupper. Dels skapandet av strategin som utgör grunden för vad du ska kommunicera och till vem. Dels syftet med annonsen, vad vill du att mottagarna ska göra. Dels produktion av innehållet i annonsen i form av ex. bild, video och text. Dels optimering och analys av kampanjen när den är aktiverad.

Genom att ta del av värdefull statistik gör du det möjligt att förbättra annonsernas resultat mer och mer efterhand. Du får även insikt i vilken typ av content som din målgrupp attraheras av, genom att prova på flera olika varianter till en början. Var inte rädd för att testa olika metoder för att komma fram till den ultimata varianten.

Behöver du hjälp på vägen med att starta upp ett annonskonto eller att skapa dina annonser? Hör av dig!

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Är ni redo att köra igång?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.