Digitala kampanjer

Genom digital annonsering ökar du inte bara din synlighet, du kan också styra så att du syns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Genom att matcha sökningar som efterfrågar de produkter som du säljer eller den service som du erbjuder, gör du det möjligt för kunderna att hitta ditt företag när de är redo att starta sin köpprocess.

Öka din synlighet online.

Det krävs en del förarbete för att dina digitala kampanjer ska konvertera och kostnadseffektivt ska nå dina specifika målgrupper. En kampanjstrategi som visar mål och syfte, mätpunkter (KPI:er), målgrupp, kanalval, annonser och annonsformat ökar dina chanser att skapa effektiva digitala kampanjer. En digital kampanj kan innehålla flera olika annonsformat och budskap för att testa vad som får bäst konvertering.

Med spårning genom till exempel Google Tag Manager och Google Analytics gör du det möjligt att förbättra annonsernas resultat efterhand som mer data samlas in. Du får även insikt i vilken typ av content som din målgrupp attraheras mest av, den mest effektiva copyn och vilka kanaler som är mest kostnadseffektiva för dig att driva digitala kampanjer i. Var inte rädd för att testa dig fram till den bästa varianten. Som digital contentbyrå är vi vana att skapa effektiva digitala kampanjer i google ads och sociala medier. Vi hjälper dig att starta upp annonskonton, med spårning och att optimera dina digitala annonser så att de konverterar bättre.

Vill du ha hjälp att komma igång med kostnadseffektiva digitala kampanjer?

Vi hjälper företag inom flera olika branscher att nå bättre resultat med sin digitala annonsering. Kontakta oss så tar vi fram förslag på ett upplägg för just dig.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.