Pressreleaser

Har du någon ny spännande nyhet som du vill dela med dig av till dina nuvarande men också potentiella kunder? Är ni i en expanderingsfas, arbetar ni aktivt med miljöfrågor eller har ni tilldelats ett certifikat? Det finns flertalet händelser som bolag önskar att uppmärksamma och dela med sina intressenter. Resultatet av att kommunicera händelsen kan vara att stärka din profil på marknaden, blir konkurrenskraftigare eller öka dina kunders förtroende. Oavsett syfte så förtjänar det att uppmärksammas.

Väck intresse genom ett välskrivet pressmeddelande.

För att nå ut så brett som möjligt med din nyhet, rekommenderar vi dig att skapa ett pressmeddelande. Pressmeddelanden syftar idag inte endast till publicering i traditionell media och branschpress. Stora delar av publiceringen sker digitalt, exempelvis genom nyhetsbrev, bloggar och i sociala medier.

Även om uppdraget gäller produktion av ett pressmeddelande, rekommenderar vi er att publicera innehållet i mer än ett sammanhang, gärna fördelat i citat och kortare delar. Detta för att öka spridningen av ditt innehåll, men även för att påminna mottagarna om ditt budskap.

Utmanas du idag av tidsbrist eller saknar du resurser inhouse? Vi hjälper företag inom flera olika branscher som en extern marknadsavdelning, eller som en extra boost i teamet.

Nyfiken på vad en erfaren digital contentbyrå kan göra för dig?

Kul! Hör av dig idag så kontaktar en av våra content managers dig för ett första möte.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.