Pressreleaser

Har du någon ny spännande nyhet som du vill dela med dig av till dina nuvarande men också potentiella kunder? Är ni i en expanderingsfas, arbetar ni aktivt med miljöfrågor eller har ni tilldelats ett certifikat? Det finns flertalet händelser som bolag önskar att uppmärksamma och dela med sina intressenter. Resultatet av att kommunicera händelsen kan vara att stärka din profil på marknaden, blir konkurrenskraftigare eller öka dina kunders förtroende. Oavsett syfte så förtjänar det att uppmärksammas.

Väck intresse genom ett välskrivet pressmeddelande.

För att nå ut så brett som möjligt med din nyhet, rekommenderar vi dig att skapa ett pressmeddelande. Pressmeddelanden syftar idag inte endast till publicering i traditionell media. Idag sker stora delar av publiceringen digital, i exempelvis genom nyhetsbrev, bloggar men även i sociala medier.

Även om uppdraget gäller produktion av ett pressmeddelande, rekommenderar vi er att publicera innehållet i mer än ett sammanhang, gärna fördelat i quotes och kortare delar. Detta för att öka spridningen av ditt innehåll, men även för att påminna mottagarna om ditt budskap.

Utmanas du idag av tidsbrist eller saknad av kompetens inhouse? Kontakta oss gärna för mer information gällande hur vi kan producera ett pressmeddelande som är träffsäkert för just din målgrupp och som kan fördelas på mer än en plattform.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vi förbättrar din marknadsföring online!

Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga, boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.