Artiklar

Vill du dela med dig av nyheter i branschen, trender, kunskap eller varför inte bli mer personlig och låta dina kunder lära känna ditt team genom intervjuer? Våra skribenter är experter på att skriva intressanta artiklar och hittar rätt tonalitet oavsett bransch. Att ta fram material som gynnar just dig och är intressant för din bransch kräver erfarenhet och fingertoppskänsla.

Dela utbildande och underhållande innehåll.

Oavsett vilken bransch man befinner sig i så är det inte alltid helt enkelt att kommunicera med sin målgrupp på deras villkor. Efterfrågan ökar stadigt på artiklar och blogginlägg eftersom kunder i allt större utsträckning vill göra sin egen research innan de kontaktar en leverantör eller säljare. Att ostört få klicka sig in och läsa på om den produkt, tjänst eller ämne man är intresserad av är en viktig del av researchen. Här får du som företagare chansen att dela med dig av din expertis för dina kunder och stärker på så sätt ditt varumärke.

Ur SEO-synpunkt är detta ett utmärkt sätt att öka trafiken och nå ut till så många relevanta mottagare som möjligt när de gör sin research.

Behöver du hjälp med SEO-texter och artiklar?

Kul! Kontakta oss idag så tittar vi på ett upplägg för dig. Våra content managers ser till att din digitala marknadsföring når fram och skapar engagemang, boka ett möte så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.