Artiklar

Vill du dela med dig av nyheter i branschen, trender, stora händelser i företaget eller varför inte bli mer personlig och låta dina kunder lära känna ditt team genom intervjuer? Våra skickliga skribenter är experter på att skapa kreativa rubriker, producera relevant innehåll och att ta fram material som gynnar just dig och din bransch genom djupgående research.

Dela intressant och inspirerande innehåll.

Beroende på vilken bransch man befinner sig i är det inte alltid helt enkelt att kommunicera hur man arbetar, berätta om kundcase eller att väcka förtroende genom endast en bild och kort beskrivning på ett sociala media inlägg. Väljer man att komplettera detta direkt på sin hemsida finns det risk att långa beskrivningar “skrämmer” bort besökarna som istället väljer att klicka sig vidare utan granskning. Därför blir det allt större efterfrågan på kompletterande innehåll, såsom artiklar och blogginlägg, där mottagarna aktivt får klicka sig in på det ämnet de anser vara intresseväckande. Här får du som företagare chansen att dela med dig av allt som känns relevant för dina kunder att veta och att stärka ditt varumärke.

Våra copywriters har en förmåga att sätta ord på just det du vill ha sagt skriftligt. Ur SEO synpunkt är detta dessutom ett utmärkt komplement till hemsidan, för att öka trafiken och nå ut till så många relevanta mottagare som möjligt framför konkurrenterna.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Kan vi hjälpa dig med din marknadsföring?

Vi ser till att din digitala marknadsföring når fram och skapar engagemang. Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.