Copywriting

Få hjälp med copywriting och textproduktion. Att skriva intresseväckande rubriker, engagerande ingresser och att göra längre texter intressanta kan vara en tidskrävande utmaning, men väl värt att investera i. En välarbetad text ska snabbt fånga målgruppens intresse, väcka känslor och påverka läsarna på ett eller annat sätt.

Rätt copywriting skapar bättre resultat.

I korta drag utgår vi alltid ifrån att copyn vi skriver åt våra kunder ska uppmuntra dina läsare till någon form av handling (CTA). Vi hjälper er hitta rätt tonalitet och formuleringar, samtidigt kollar vi på hur vi kan fånga läsarnas intresse redan vid rubriken och SEO-anpassa innehållet.

Copywriting som hjälper er att nå bättre resultat online. Statistiken säger att i genomsnitt läser mottagarna endast 20% av texten, där i ligger den största utmaningen. Att behålla deras intresse hela vägen. Engages copywriters är experter på att skapa kreativt, smart, målgruppsanpassat innehåll som väcker begär att läsa vidare (eller ta kontakt) oavsett plattform och format. 

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Är ni redo att köra igång?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.