Copywriting

Att hitta rätt tonalitet för olika branscher kan vara en utmaning som kräver både erfarenhet och fingertoppskänsla. Våra content managers hjälper dig med copywriting och textproduktion oavsett bransch. Att skriva intresseväckande rubriker och SEO-artiklar kan vara en tidskrävande utmaning, men väl värt att investera i. En välskriven text ska snabbt fånga målgruppens intresse, väcka känslor och påverka läsarna på ett eller annat sätt, till exempel få dem att kontaka dig eller anmäla sig till ert nyhetsbrev.

Bra copywriting skapar bättre resultat.

I korta drag utgår vi alltid ifrån att copyn vi skriver åt våra kunder ska uppmuntra läsarna till någon form av handling (CTA). Vi hjälper er hitta rätt tonalitet och formuleringar, samtidigt kollar vi på hur vi kan fånga läsarnas intresse redan vid rubriken och SEO-anpassa innehållet så att ni hamnar högre upp i sökresultaten på Google. Bra copywriting hjälper er att nå bättre resultat online.

Statistiken säger att man i genomsnitt endast läser 20% av texten på en hemsida, där i ligger den största utmaningen. Att göra det tillräckligt intressant för att leda besökaren hela vägen. Våra copywriters är experter på att skapa kreativt och genomtänkt innehåll som väcker begär att läsa vidare (eller ta kontakt) oavsett plattform och format. Copyn på er hemsida och i era sociala medier påverkar hur man uppfattar ert varumärke.

Statistiken säger att man i genomsnitt endast läser 20% av texten på en hemsida, där i ligger den största utmaningen. Att göra det tillräckligt intressant för att leda besökaren hela vägen.

Så kan din hemsida fungera som en kunskapsportal för dina potentiella kunder

Nyckeln är en långsiktig strategi och att satsa på kvalitetsinnehåll. Läs mer om content marketing i vår kunskapsbank.

Vill du ha hjälp med sökmotoroptimerade texter?

Kul! Kontakta oss idag så hör en av våra copywriters av sig!

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.