Nyhetsbrev

Vill du skapa en djupare kontakt med dina kunder och förmedla relevant information kontinuerligt? Vill du dela med dig av nyheter, happenings och presentera en ny produkt eller två innan den ens har lanserats? Nyhetsbrev ger dig möjligheten att sända ut information vid rätt tidpunkt till rätt mottagare.

Optimera innehållet efter dina mottagare.

Konsumenter blir allt mer selektiva när det kommer till traditionell reklam, och det är lätt hänt att budskap försvinner i mediabruset. Det fina med nyhetsbrev är att mottagarna aktivt valt att signa upp som prenumeranter och har ett genuint intresse av att ta del av din information.

Du kan enkelt ta del av statistik från nyhetsbrevets resultat och läsa av öppningsfrekvensen för varje utskick. Detta ger dig värdefull information vad gäller kvaliteten på nyhetsbrevet och sammanfattar vad dina läsare faktiskt tycker är intressant att läsa om och inte, så du kan justera och optimera din produktion efter hand. Saknar du resurser eller kompetens för utformandet av nyhetsbrev på kontinuerlig basis? Kontakta oss!

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du nå ut med nyhetsbrev till dina kunder?

Vi skapar innehåll som driver din försäljning och skapar engagemang.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.