Onlinevideo

Vill du kommunicera aktivt med dina följare digitalt och bygga upp en djupare relation direkt i dina sociala medier? Genom livestream kan du enkelt få direkt kontakt med dina följare och potentiella kunder online och skapa en digital konversation. Vare sig det gäller en frågestund eller presentation av en ny tjänst, erbjuder sociala kanaler som Instagram och Facebook smidiga system som du enkelt kan applicera i din marknadsstrategi.

Möt din målgrupp genom onlinevideo.

Det finns även möjligheter att skapa större digitala event och webinars som sänds live. Då det senaste året gjort det omöjligt för människor att träffas personligen i större grupper har innovativa lösningar tagits fram och mottagarna har interagerat allt mer socialt genom digitala plattformar. Möt dina potentiella kunder på vägen och starta en konversation online. Skapa happenings som är relevanta för din målgrupp och bjud in i god tid, genom exempelvis nyhetsbrev eller annonsering.

Behöver du hjälp med att förbereda din online presentation eller att marknadsföra ditt event på ett träffsäkert sätt? Kontakta oss!

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig komma igång med onlinevideo. Boka in ett möte med oss!

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.