Videoproduktion

Content i form av videomaterial har blivit allt mer efterfrågat av konsumenterna, oavsett vilken plattform det gäller som godkänner denna form av innehåll. Det har visat sig att 72% av mottagarna föredrar att lära känna en produkt eller service genom videomaterial, i jämförelse med content i form av text eller bild.

Video som ger resultat.

Men det räcker inte att skapa ett spontant videoklipp. Videon ska generera i resultat genom engagerande innehåll som inspirerar. Beroende på vilken bransch du befinner dig i, kan du skapa produktvideos, utbildningsvideos eller rekryteringsvideos. Du kan publicera ditt videomaterial på sociala medier, din hemsida eller varför inte i dina annonser?

Det viktigaste är att du har ett tydligt mål med filmen, att innehållet representerar ditt varumärke och är enhetligt med övrigt material som du producerar.

Behöver du hjälp med att komma igång med din videoproduktion? Kontakta oss!

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du veta mer?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Vi berättar gärna mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.