Videoproduktion

Undersökningar visar att 72% föredrar att lära känna en ny produkt eller tjänst genom videomaterial, framför en förklarande text eller bild. Video efterfrågas allt mer av konsumenter både på företags hemsidor och i sociala medier. En naturlig följd av detta är att investeringarna i onlinevideo årligen ökar med cirka 40%, en trend som ser ut att fortsätta.

Videomarknadsföring är för alla.

Kommunikation och marknadsföring genom video är inte längre endast för de största företagen. Vi kan hjälpa dig med videoproduktion av hög kvalitet till priser som även små och medelstora företag har råd med. Vill du engagera, utbilda eller underhålla din målgrupp så är video mycket effektivt för sociala medier och digitala kanaler. Beroende på vad du vill uppnå kan vi hjälpa dig att producera produktvideos, video för utbildning, animerade filmer eller rekryteringsvideos. Du kan publicera ditt videomaterial i dina sociala medier, på din hemsida eller varför inte i dina annonser? Formaten och möjligheterna är många!

Börja med att ha ett tydligt mål för videon, en plan för innehållet och en strategi för hur du ska få spridning på videon för maximal effekt. Vill du bolla idéer kring ett koncept eller ha hjälp med videoproduktion så finns våra content managers här för att hjälpa dig. Vi hjälper företag i flera olika branscher och är experter på att hitta rätt tonalitet oavsett målgrupp. Våra content managers och videografer är dessutom experter på content repurposing. Det innebär att vi hjälper dig med en strategi för hur videomaterialet kan omarbetas och återanvändas i fler kanaler och sammanhang, för att du ska få ut maximalt värde av investeringen. Detta ser vi tyvärr alldeles för ofta att man glömmer bort, vilket resulterar i att produktionerna blir för dyra i förhållande till värdet man skapar genom innehållet.

Så bygger du varumärke genom video

Som marknadsförare går det inte att bortse från de fantastiska möjligheter Youtube erbjuder. Plattformen är världens näst största hemsida och världens näst mest använda sökmotor. Har ditt företag börjat synas där ännu? Precis som Google är en självklar plattform för de flesta att synas på idag kommer YouTube bli standard inom en snar framtid. Vi delar med oss av ett par bra tips som hjälper dig komma igång.

Videoprojekt vi gjort

Se vår showreel från olika videoprojekt vi gjort under året.

Undersökningar visar att 72% föredrar att lära känna en ny produkt eller tjänst genom videomaterial, framför en förklarande text eller bild.

Lär dig mer om video som marknadsföringsformat i vår kunskapsbank.

Vill du veta mer om videoproduktion eller få ett prisförslag?

Kul! Fyll i formuläret så kontaktar en av våra content managers dig. Vi har hjälpt företag inom flera olika branscher med videoproduktion för sociala medier och digitala kanaler.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.