Sociala medier hantering

Sociala medier har snabbt vuxit till att bli de största marknadsföringskanalerna för många företag, de fortsätter dessutom att växa snabbast av samtliga kanaler. Möjlighet till hög ROI, träffsäkerhet och direkt kommunikation med kunderna är några av anledningarna. Det kan dock vara en djungel att veta vilka kanaler man ska satsa på, vilket content som ska publiceras (och när) och vilken kompetens man behöver.

Välj rätt strategi för din plattform.

Det finns inte ett givet svar på föregående frågor då varje företag och bransch skiljer sig åt, precis som sociala media plattformarna. I marknadsstrategin bör kanalval, budget och tonalitet för sociala medier finnas med. Baserat på vilka målgrupper du vill nå ut till, och vilket resultat som ska uppnås kan separata strategier krävas för de olika plattformarna. I strategin och marknadsplanen bör även en innehållsstrategi ingå, plan för produktion av content, publiceringsschema och rutiner för uppföljning, utvärdering och optimering.

Det kan kännas som en lång och tidskrävande process, men med rätt kunskap, erfarenhet och uthållighet så kan dina sociala medier växa till att bli stora resurser för att nå era försäljningsmål. Boka gärna en fri konsultation med oss för att få hjälp med vad just ditt företag borde satsa på.

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du förbättra ditt företags marknadsföringen på sociala medier?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Hör av dig så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.