Sociala medier hantering

Sociala medier är idag de viktigaste marknadsföringskanalerna för många företag, de fortsätter dessutom att växa snabbast av samtliga mediekanaler med ökande annonsinvesteringar och användare. Möjlighet till hög ROI, träffsäkerhet och direkt kommunikation med målgruppen är några av anledningarna. Det kan dock vara en djungel att veta vilka kanaler man ska satsa på, vilket content som ska publiceras (och när) och vilken kompetens man behöver.

Använd sociala medier för att nå dina mål

Det kan kännas som en lång och tidskrävande process, men med rätt kunskap, erfarenhet och uthållighet så kan dina sociala medier växa till att bli viktiga resurser för att nå era försäljningsmål och stärka bilden av er som en attraktiv arbetsplats. För att få de sociala kanalerna att växa behöver de kontinuerligt fyllas med innehåll som är tillräckligt intressant för att attrahera nya följare och få din befintliga följarskara att engagera sig. Ett vanlig utmaning vi ser är att man publicerar nytt content alldeles för sällan, dessutom med litet värde för följarna.
Oftast beror det på att man saknar tid, interna resurser och en strategi för sina sociala medier. Genom att outsourca sociala medier hanteringen till en byrå får man ett helt team av specialister som skapar och publicerar content i olika format, till priset av en anställd.

Boka gärna en fri konsultation med oss för att få hjälp med vilka sociala medier just ditt företag borde satsa på.

Vill du förbättra ditt företags marknadsföring på sociala medier?

Hör av dig så berättar vi mer om hur det är att jobba med oss som sin sociala medier byrå.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.