SEO-texter

Copywriting är a och o när det kommer till effektiv och resultatgivande SEO, eller sökordsoptimering på svenska. Informativa och välskrivna texter med bra flyt ökar dina sidors synlighet i sökmotorerna så att du når fler potentiella kunder vid precis rätt tillfälle, nämligen när de söker efter något som du har lösningen på. Välskrivna SEO-texter blir också en del av ert digitala ansikte utåt och kan många gånger vara det första intrycket en potentiell kund får av er som bolag.

För SEO-texter gäller kvalitet före kvantitet.

För att en SEO-text ska vara träffsäker och effektiv så gäller det att vara unik. Det funkar inte längre att kopiera andras innehåll eller att köra samma text på flertalet av dina sidor. Att använda samma ord otaliga gånger i en text fungerar inte heller då Googles sökalgoritm blivit allt mer avancerad. Idag handlar det om att skapa genomtänkt och välformulerat innehåll som hör ihop med rubriken. Texterna ska vara välskrivna, unika och svara på det besökaren har sökt efter.

Att producera för mycket innehåll baserat samma formuleringar eller ordval kan faktiskt sänka din ranking. Det är alltså viktigt att skapa variation och balans i dina SEO-texter. Fördelarna med att samarbeta med en contentbyrå för din sökordsoptimering är därför flera. Våra content managers hjälper dig att sätta en strategi för ert content och levererar välskrivna SEO-texter som får er sida att ranka högre.

Vill du ranka högre i Google's sökresultat? Få hjälp med välskrivna SEO-texter idag.

Kontakta oss idag för ett rådgivningssamtal med en av våra copywriters. Få ett prisförslag direkt.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.