SEO-texter

Copywriting är a och o när det kommer till effektiv och resultatgivande SEO. Informativa texter med bra flyt ökar inte bara dina sidors synlighet i sökmotorerna utan presenterar också ditt företag, och blir en del av det digitala ansiktet utåt. Innehållet bör både vara välskrivet, relevant och personligt. Det är trots allt “riktiga” människor vi kommunicerar med, och beroende på målgrupp, så bör du anpassa tonaliteten därefter.

Skapa genomtänkta SEO-texter.

För att kunna skapa en träffsäker SEO text, så gäller det att vara unik. Det funkar inte att kopiera andras innehåll eller att köra samma text på flertalet av dina sidor. Allt ska vara genomtänkt och välformulerat. Det är också viktigt att få med relevanta sökord som representerar och stärker din verksamhet.

Det gäller också att skapa variation och balans i dina texter. Att producera för mycket innehåll baserat samma formuleringar eller ordval kan även det slå över och sänka din ranking. Det är mycket att tänka på inför producering av SEO till din hemsida. Men var bara lugn, vi ger dig gärna rådgivning och support i ditt skapande.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du utveckla dina SEO-texter?

Kanske är vi er nya partner, kontakta oss så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.