Rörlig bild

Efterfrågan på rörligt material har ökat stadigt de senaste fem åren. Mottagarna efterfrågar nytt och spännande material och vill ofta se mer än bara texter och bilder. Genom rörlig bild kan du väcka känslor och kommunicera på ett effektivare sätt.

Rörlig bild skapar engagemang och väcker intresse.

Vad är då rörlig bild? Vad är skillnaden mot till exempel video eller en företagsfilm? Rörlig bild är ett effektivt sätt att göra dina annars statiska bild-inlägg på till exempel sociala medier mer intressanta. Genom att klippa ihop en följd av bilder och arbeta med bilderna i olika dimensioner skapas ett visuellt intryck som mer liknar äkta video. Fördelen med rörlig bild är att det går att göra med din befintliga bildbank och blir ofta väldigt billigt.

Du som företagare har möjlighet att göra dina budskap levande, bygga förtroende och visa mer av vad du har att erbjuda. Rörlig bild är ett känslomedium, vilket anses vara ett av de starkaste verktygen för inflytande. Därför är det ingen överraskning att rörlig bild tar över i sociala medier och på hemsidor.

Med bra copy på bildserierna får du ut ditt budskap på ett engagerande sätt som garanterat sticker ut från det vanliga flödet av bilder. Vill du veta mer om rörlig bild och vad det kan göra för dig så har vi många exempel från företag vi hjälpt inom flera olika branscher. Våra erfarna content managers hittar rätt tonalitet oavsett vilken bransch du är verksam i.

Vill du ha ett prisförslag på rörlig bild för era digitala kanaler?

Kul! Kontakta oss idag så berättar vi mer hur vi kan skapa rörlig bild och tar fram ett upplägg för dig.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.