Rörlig bild

Efterfrågan på rörligt material har ökat i takt med den digitala konsumtionen. Mottagarna efterfrågar nytt och spännande material, och vill se mer än bara texter och bilder. Genom rörlig bild kan du väcka känslor, och kommunicera information på ett effektivare sätt.

Rörlig bild skapar engagemang och väcker intresse.

Du som företagare har möjlighet att göra dina budskap levande, bygga förtroende och visa mer av vad du har att erbjuda. Film är ett känslomedium, vilket anses vara ett av de starkaste verktygen för inflytande som har skapats. Därför är det ingen överraskning att rörlig bild tar över i sociala medier och på hemsidor.

Vare sig om du vill föreviga en intervju, produktrelease eller behind the scenes material så är förberedelser avgörande för samtlig videoproduktion. Målet är att skapa en transparent och mänsklig video, men hög kvalité.

Behöver du hjälp att komma igång med ditt rörliga material? Kontakta oss!

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du utveckla ditt varumärkes marknadsföring online?

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan skapa rörlig bild som väcker engagemang och intresse.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.