Native

Native-annonsering är ett digitalt annonsformat, som placeras på nyhetssajter och i massmedia. Till skillnad från traditionell banner eller display-annons, så utformas Native annonserna efter sajtens layout och utformning. Det blir med andra ord inte lika uppenbart att det är en annons vi tittar på. Vilket ger stora fördelar när det kommer till “reklam-immuna” mottagare.

Träffa rätt med Native.

Detta fenomen kan jämföras med annonser på sociala medier såsom Facebook och Instagram, vilka också “smälter” in otroligt bra i övrigt content i kanalerna. Native annonserna innehåller alltid en form av CTA, vilket oftast leder trafiken till en viss del av er hemsida. Kanske vill ni hänvisa direkt till en produkt, nyhet eller service.

Genom specifika målgrupper och anpassat innehåll vad gäller både tonalitet, utformning och uppmaning, har Native-annonser blivit en allt mer efterfrågad metod av företagare. Vill du veta mer om hur du kan skapa en träffsäker annons mitt ute i nyhetsflödet?

Kontakta oss så berättar vi hur du kan gå tillväga!

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vi hjälper dig att nå din målgrupp på ett träffsäkert sätt.

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.