Kundcase

Arbetar du med flera kundprojekt och önskar att dela med dig av hur du och ditt företag har gått tillväga för att komma fram till en lösning? Kul! Allt för sällan delar företag med sig av sina framgångsrika kundprojekt och succésstories! Det är lätt hänt att projekten avlöser varandra och att företag glömmer att både dokumentera och dela detta med sina potentiella kunder. Resurser saknas i form av tid och kompetens, och tillslut har medarbetarna glömt av hälften av alla exempel som skulle kunna demonstreras för att dra ett nytt kundprojekt i hamn.

Dela med dig av ditt arbete och viktiga insikter.

Kundcase är ett väldigt effektivt och förtroendeskapande sätt att presentera ditt företags kompetens på. Speciellt när det kommer till B2B-content. Det är en större utmaning för kunder att få en uppfattning om dig och ditt företag online, än vid besöka av en butik rent fysiskt. Därför rekommenderar vi dig att låta dina kunder lära känna dig och ditt företag bättre genom att få djupare insikter i hur ni arbetar och vilket resultat det kan generera i.

Sammanställ dina kundprojekt i form av ett blogginlägg eller artikel och publicera detta på dina hemsida. Kortare texter och kundutlåtande, är också användbart att publicera som inlägg i dina sociala medier.

Vill du hjälp med copy eller tips på hur du kan använda en textproduktion till flera inlägg? Kontakta oss!

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Är ni redo att köra igång?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.