Google Tag Manager

Google Tag Manager är ett tagghanteringssystem som hjälper dig att uppdatera dina spårningskoder på hemsidan eller i din app. När en kod har lagts till på din plattform kan du enkelt synka detta med ditt analysverktyg för att ta fram värdefull data om besökare, aktiviteter och beteende.

Välj vilket fokus du vill ha.

Beroende på vilka aktiviteter du vill spåra, så kan du justera taggen och antingen fokusera på besök på en hel sida eller begränsa dig till en viss CTA. Istället för att ändra källkoden till sidan, så använder du dess interface för att kunna kontrollera, ändra och skapa vad som trackas.

Detta förenklar ditt arbete och ger dig den specifika information som du efterfrågar.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du veta mer om vilka fördelar Google Tag Manager kan ge ditt företag?

Hör av dig så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.