Google Tag Manager

Google Tag Manager är ett tagghanteringssystem som hjälper dig att uppdatera dina spårningskoder på hemsidan eller i din app. När en kod har lagts till på din plattform kan du enkelt synka detta med ditt analysverktyg för att ta fram värdefull data om besökare, aktiviteter, konverteringar och beteende.

Välj vilket fokus du vill ha.

Beroende på vilka aktiviteter du vill spåra, så kan du justera taggen och antingen fokusera på besök på en hel sida eller begränsa dig till en viss CTA-knapp. Istället för att ändra källkoden på sidan, så använder du Google Tag Managers interface för att kunna kontrollera, ändra och skapa vad som ska spåras.

Google Tag Manager förenklar uppföljningen av din marknadsföring och ger dig den specifika information som du efterfrågar. Tillsammans med Google Analytics får du all data som behövs för att investera marknadsbudgeten i rätt kanaler och nå bättre resultat. Vi hjälper dig att sätta upp all spårning och utbildar ditt team i hur ni ska använda verktygen för att bli datadrivna i ert beslutsfattande.

Vill du veta mer om vilka fördelar Google Tag Manager kan ge ditt företag?

Kul! Kontakta oss nu så berättar en av våra campaign managers mer om hur Google Tag Manager kan hjälpa just er.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.