Google Analytics

För att kunna bygga och vidareutveckla din strategi, krävs det underlag i form av data. Det finns mycket som går att utläsa av statistik. Vem är din målgrupp, hur når du ut med din marknadsföring idag, hur presterar din hemsida och ger dina kampanjer något resultat?

Google Analytics ger dig värdefull data.

Analysverktyget Google Analytics sammanfattar samtliga aktiviteter och trafik som leder till din hemsida. Med rätt kompetens kan du utläsa värdefull information som ger dig insikter i vad som faktiskt händer på din hemsida. Vilka sidor besöker användarna, hur länge stannar de på varje sida och fullföljer dem dina CTA.

Denna form av underlag bör du bearbeta och ta mig dig i utformandet av framtida SEO-arbete, marknadsplaner och marknadsaktiviteter.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du börja arbeta med Google Analytics?

Vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.