Google Analytics

För att ta fram och sen vidareutveckla en effektiv digital strategi, krävs det underlag i form av data. Idag är det mycket enkelt att samla in data från de digitala kanalerna med hjälp av verktyg som Google Analytics. Utmaningen för många företag ligger i att veta vilken data som faktiskt är relevant att titta på, och vad man sen gör med den.

Google Analytics ger dig affärskritisk data.

Google Analytics är ett fantastiskt analysverktyg för att sammanfatta aktiviteter och trafik i era digitala kanaler. Våra experter bistår med kompetens för att göra en korrekt uppsättning av Google Analytics och skräddarsyr gärna en dashboard för dina viktigaste KPI:er och data. Vet du vilken som är den mest värdefulla datan att samla in genom din hemsida och hur du ska använda datan för att förbättra den digitala kundresan? Vilken var det första kontaktytan för din senaste kund?

Denna typ av insikter bör finnas med när du utformar eller beställer framtida SEO-insatser, marknadsplaner och marknadsaktiviteter.
Som digital byrå har vi lång erfarenhet av att sätta upp och utbilda våra kunder i Google Analytics med målet att du som beställare ska kunna jobba vidare med verktyget på egen hand efteråt.

Vill du ha hjälp att sätta upp Google Analytics och lära dig arbeta med verktyget?

Kul! Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.