Google Ads

Vill du att dina annonser hamnar högst upp i Googles sökresultat? Då borde du börja annonsera genom Google Ads. Välj ut vilka sökord du vill synas på, vilken text annonsen ska innehålla och vart trafiken ska leda. Detta ger dig möjlighet att rankas högre upp än dina konkurrenter i sökfältet och bli det första företaget som mottagarna exponeras för.

Förbättra kundresan med Google Ads.

Förutom att Google Ads hjälper dig att bli synligare för relevant målgrupp, så får du även ta del av mätbara resultat. Detta blir ett kvitto på vad dina investeringar har genererat i och det blir tydligare för dig vad som är värt att fördela budgeten på. Målet är att få ut så mycket som möjligt av dina annonser, till minsta möjliga kostnad.

Med gedigen kunskap och erfarenhet vad gäller annonsering står vårt team redo att ge dig support. Förutom detta får du även ta del av värdefull statistik som kan hjälpa dig att identifiera och lära känna din målgrupp bättre. Vem klickar på vilken annons, och vad blir deras nästa steg i kundresan? Följ kunderna under hela processen och se möjligheterna att göra deras kundresan ännu bättre.

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du veta mer?

Kanske är vi er nya partner, hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig förbättra din marknadsföring.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.