Företagsfilm

Behöver du uppdatera din bildbank eller dina profilbilder på medarbetarna? Enhetliga foton på din hemsida väcker förtroende och ger ett intryck av professionalitet. En bild kan säga mycket om ditt företag, och beroende på bransch kan ett foto fånga upp just det budskapet som du vill förmedla.

Bilder för alla tillfällen.

Under en företagsfotografering kan allt ifrån porträttbilder, verksamhetsbilder till väldigt avslappnande bilder där medarbetarna fångas i stunden mitt under sitt arbetspass skapas. En mix av bilder brukar uppskattas då det passar för olika syften.

På hemsidan kan ni presentera ert team med kompletterade kontaktuppgifter, ni kan även publicera hur och var ni arbetar. På sociala medier brukar en mer naturlig känsla uppskattas, kanske du sitter i ett samtal eller har möte med en kund. Skapa ett brett portfolio av bilder som kan användas vid olika sammanhang och plattformar.

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du utveckla er bildbank?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din marknadsföring.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.