Film för webb

Videocontent tar allt mer plats i vår vardag och tenderar att konkurrera ut innehåll i form av text och bild. Därför satsar allt fler företag på att skapa rörligt material, oavsett vad de vill kommunicera. Att kombinera rörligt material med bild och text på webbsidor har visat sig ge en slående effekt. Både i form av engagemang på sidan men också hur SEO-synpunkt.

Vi berättar din historia genom rörligt material.

När det kommer till videoproduktion, vare sig det gäller en längre eller kortare film så ligger styrkan i storyn. Det är de första sekunderna som avgör om mottagarna faktiskt kommer att fortsätta titta eller klicka sig vidare. Med intresseväckande copy eller rörligt material som indikerar att något relevant kommer att förmedlas i videon, gör du det möjligt att få med tittarna hela vägen fram till filmen är slut. Utgå ifrån dina mottagare, och vad du vill att de ska veta om er, under förberedelserna av din produktion. 

Vi kan också hjälpa dig med

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Kan vi hjälpa dig med din marknadsföring?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner, hör av dig så berättar vi mer.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.