Annonsering Pinterest

Säljer du produkter eller tjänster som lämpar sig bra för visuellt material istället för text? Har du, eller vill du producera bilder och videos för att marknadsföra ditt erbjudande? Då kan Pinterest vara den ultimata sociala medier plattformen för din marknadsföring.

Annonsera till en köpstark målgrupp.

Pinterest bygger på flöden av content i form av bilder och videos, som presenteras i olika kategorier och gallerier. Användarna är främst kvinnor mellan 16-55 år, som huvudsakligen använder plattformen för att söka inspiration och att shoppa. Genom att annonsera på Pinterest har du möjlighet att placera dina produkter mitt i flödet av organiska inlägg. Dina annonser når din målgrupp på ett ytterst diskret sätt, då plattformen inte skyltar med annonsmarkeringar i flödet. När de väljer att klicka på din annons hänvisas de till den sida du valt att länka till, t.ex din webbshop eller en säljdrivande kampanjsida.

Pinterest är den ultimata plattformen för företag som är verksamma inom e-handel, då besökarna drivs av köp och aktivt söker efter nya produkter. 98% av användarna svarade i en undersökning 2020 att de testar nya saker som de sett på Pinterest. Tänk på att 80% av användarna besöker Pinterest genom mobilen, sidan du driver trafiken till behöver vara mobilanpassad för bästa användarupplevelse och resultat.

Vill du veta mer om hur du kan marknadsföra dig på Pinterest? Kontakta oss!

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du börja synas på Pinterest?

Kontakta oss så berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.