Annonsering LinkedIn

LinkedIn är ett professionellt nätverk med fokus på B2B. Det finns stora möjligheter att komma i kontakt med rätt kompetens för just ditt företag att rekrytera. Men plattformen har utvecklats till att bli mycket mer än bara en kanal för att presentera sitt CV och lediga tjänster.

Lyft fram ditt företags starka sidor.

Oavsett bransch och resurser, så har alla företag olika värden att kommunicera till sin målgrupp. Vi rekommenderar alla bolag att profilera sig och lyfta fram dessa på LinkedIn. Utan att spendera en krona kan du nå ut till potentiella kunder över hela världen och få en enorm räckvidd. För att bygga upp trovärdighet, presentera sitt varumärke i en professionell miljö och sist men inte minst: möjligheten till att nätverka med rätt klientel är LinkedIn mycket effektivt.

LinkedIn bygger på content i form av bilder, videos och texter. Du har även möjlighet att dela artiklar och länkar, som du anser är relevanta för din målgrupp och bygga ett namn i branschen. Har du en marknadsbudget så rekommenderar vi dig att komplettera dina organiska inlägg med betalda, och att sponsra de inläggen som fått bäst respons. Men hur gör du då det?

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Är ni redo att köra igång?

Alla lyckliga relationer börjar någonstans. Kanske är vi er nya partner? Det kostar ingenting att fråga.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.