Annonsering LinkedIn

Linkedin är världens största professionella nätverk med fokus på B2B. Det finns stora möjligheter att profilera sig som en attraktiv arbetsgivare och komma i kontakt med rätt kompetens för just ditt företag. Plattformen har de senaste åren utvecklats till att bli mycket mer än bara en kanal för att presentera lediga tjänster och sitt CV, idag är Linkedin en plattform för att göra affärer.

Lyft fram ditt företags starka sidor.

Oavsett bransch och resurser så har alla företag värdefull kunskap att kommunicera till sin målgrupp. Vi rekommenderar ofta våra B2B-kunder att använda Linkedin för att profilera sig och attrahera både kunder och framtidens spetskompetens. Utan att spendera en krona på annonsering kan du få en enorm räckvidd och nå potentiella kunder över hela världen. För att bygga upp trovärdighet, presentera sitt varumärke i en professionell miljö och sist men inte minst: möjligheten till att nätverka med rätt klientel är Linkedin mycket effektivt.

LinkedIn bygger på content i form av bilder, videos och texter. Du har även möjlighet att dela artiklar och länkar som du anser är relevanta för din målgrupp, och på sätt bli ett välkänt namn i branschen. Har du en marknadsbudget så rekommenderar vi dig att komplettera dina organiska inlägg med betalda, och att microsponsra dina inlägg som fått bäst respons. Våra sociala media managers hjälper dig att kostnadseffektivt skapa innehåll och kampanjer för Linkedin.

Vill du ha hjälp med annonsering på Linkedin?

Kul! Kontaka oss nu så hör en av våra social media managers av sig!

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.