Annonsering Instagram

Når inte dina organiska inlägg på Instagram ut så bra som du hade önskat? Har du en utmaning i att växa ditt konto, öka din varumärkeskännedom eller nå ut till rätt personer med ditt budskap? Du är inte ensam. För att nå framgång på Instagram krävs det kontinuerliga uppdateringar av högkvalitativt content i form av bilder, videos och texter.

Rätt innehåll till rätt målgrupp.

Du kan variera ditt innehåll genom att skapa livesändningar och sälja dina produkter eller tjänster genom så kallade skyltfönster. Målgruppen är mellan 16-65 år och möjligheterna att kommunicera genom Instagram är flera. De flesta företag väljer idag att lägga en del av sin digitala kommunikation som  annonser och sponsrade inlägg på Instagram. Detta ger dig möjlighet att nå ut med din produkt eller tjänst på ett träffsäkert och lönsamt sätt till just din önskade målgrupp.

För att uppnå maximal ROI på era annonser i sociala medier är det viktigt att ha tydliga mål för kampanjerna, god kännedom om målgruppen och en strategi för innehållet. När ni har aktiverat annonserna börjar arbetet med uppföljning och optimering, detta är ofta avgörande för att nå hög avkastning på investeringen. Även om annonserna vid första anblick uppfattas som exemplariska för målgruppen och syftet, så finns det små korrigeringar på vägen som kan skapa storslagna förbättringar av resultatet.

Vill du veta hur? Kontakta oss! 

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Vill du skapa framgångsrika kampanjer för ditt företag?

Våra experter på Instagram ser till att din annonsering når rätt målgrupp.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.