Annonsering Instagram

Når inte dina organiska inlägg på Instagram ut så bra som du hade önskat? Har du en utmaning i att växa ditt konto, nå ut till rätt personer med ditt budskap eller få lönsamhet i dina annonskampanjer? Du är inte ensam. För att nå framgång på Instagram krävs det kontinuerliga uppdateringar och en mix av högkvalitativt content i form av bilder, videos och texter.

Rätt innehåll till rätt målgrupp.

Du kan variera ditt innehåll genom att skapa livesändningar och sälja dina produkter eller tjänster genom så kallade skyltfönster, möjligheterna att kommunicera genom Instagram är flera. De flesta företag väljer idag att lägga en del av sin digitala kommunikation som annonser och sponsrade inlägg på Instagram. Detta ger dig möjlighet att nå ut med din produkt eller tjänst på ett träffsäkert och lönsamt sätt till just din önskade målgrupp på en av världens största sociala medier plattformar.

För att uppnå maximal ROI på era annonser i sociala medier är det viktigt att du har tydliga mål för kampanjerna, god kännedom om annonsverktyget och en strategi för hur innehållet presenteras på ett attraktivt sätt i olika format. När annonserna aktiverats börjar det viktiga arbetet med uppföljning och optimering, detta är ofta helt avgörande om du ska få hög avkastning på investeringen. Även om annonserna vid första anblick uppfattas som exemplariska för målgruppen och syftet, så finns det små korrigeringar på vägen som kan skapa storslagna förbättringar av resultatet.

Våra content managers vet hur man skapar innehåll och kampanjer som får din målgrupp att konvertera på Instagram.

Vill du skapa framgångsrika annonskampanjer på Instagram för ditt företag?

Våra sociala medier experter ser till att din annonsering på Instagram når din målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.