Animerad film

Vill du skapa videomaterial som fångar tittarens uppmärksamhet och som slår igenom mediabruset? Vill du skapa innehåll som kan användas på flertalet plattformar och som lyfter din digitala profil? Animationsfilmer har ett väldigt högt tittarvärde, och gör det möjligt för dig på att kommunicera produkter, tjänster och lösningar på ett kreativt och säljande sätt.

Säg det med animerad film.

Det kan vara en utmaning idag att producera innehåll som både underhåller, utbildar och leder till resultat. Efterfrågan på video ökar stadigt i marknadsföringssyfte men det är inte alltid lätt att få fram informationen med en traditionell video. Till exempel kan komplexa produkter och koncept kan vara en utmaning att spela in. Med en animerad film demonstreras produkter och lösningar enkelt på ett professionellt sätt.

Särskilt populärt har det blivit att använda animerad film för så kallade explainer-videos. Animerad film är ett format som är lätt att ta till sig och kan förklara tjänster som kan vara svåra att visa med inspelat videomaterial. I jämförelse med traditionell reklamfilm så är animerade filmer dessutom ofta kostnadseffektiva.

Vi hjälper dig gärna med både den kreativa processen och produktionen av animerad film. Våra content managers och designers har hjälpt företag inom flera olika branscher att skapa framgångsrika filmer.

Vill du veta mer om animerad film och få ett prisförslag?

Våra kreativa experter vet hur man når ut genom mediabruset. Hör av dig så berättar vi mer och tittar på ett upplägg för dig.

Genom att klicka på "Skicka" ger du samtycke till att Engage Agency får spara och använda dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.