Vem är bäst – ni eller konkurrenterna?

03 februari 2023

Digitala kundresor – hur bra är ni?

Utifrån sett får man lätt uppfattningen att konkurrenterna verkar ha stenkoll på sin digitala infrastruktur, men hur bra är alla andra egentligen? Ta en titt bakom kulisserna och få reda på hur de bästa i branschen ligger till! Gör de något som inte ni gör? Eller är det kanske så att det är Ni som är bäst i branschen?

Det pratas allt mer om digitala kundresor, martech och den ena tekniska lösningen efter den andra som löser alla våra utmaningar som marknadsförare. Men är det verkligen så enkelt? Tyvärr är det ju inte det, som vi alla vet.

Däremot finns det både digitala verktyg och strategier som (om de används på rätt sätt) ökar våra chanser att sälja mer genom de digitala kanalerna. Med ett enkelt test kan du få svar på hur ni står er mot de bästa i branschen när det kommer till den digitala kundresan.

Genom att svara på ett antal frågor om digital marknadsföring får du veta hur bra era digitala sälj- och marknadsaktiviteter överensstämmer med era potentiella- och befintliga kunders köpresa. Testet är uppdelat i köpresans tre delar, ”Lead Generation”, ”Lead to Sales” och ”After Sales”. I den efterföljande rapporten får du svar på vilka eventuella luckor som finns och hur ni kan bli bättre.

Kostar ingenting mer än cirka 10 minuter av din tid, jag kan garantera att det är välinvesterade minuter.

Till testet

Tobias Valfridsson

Byråchef

tobias@engageagency.se

+46 720838003