Drömmen om ett mänskligare arbetsliv


Den snabbväxande redovisningsbyrån Trimero är inte som en traditionell redovisningsbyrå. Här satsar man på en organisation helt utan chefer med mycket fokus på självledarskap och utan hierarkier. Med den tydliga nischen finns det dock utmaningar när det kommer till att attrahera rätt personer - en avgörande faktor för att fortsätta växa.

När vi kom i kontakt med teamet på Trimero diskuterade vi olika strategier och lösningar för att på ett enkelt och tydligt sätt förmedla Trimeros värdeord och vad som gör dem till en bra arbetsgivare. Efter diskussioner stod lösningen klar - vi skulle tillsammans ta fram en employer branding film. 

Så är det att jobba med Engage

“Tack för ett jättefint arbete. Min upplevelse är att ni har varit exemplariska i hela processen: engagerade, bra på att följa upp och visade flexibilitet i upplägg. Likaså kvaliteten i prduktionen och efterproduktionen. Vi upplever att ni verkligen tagit er an oss som kund och lärt känna oss ordentligt, vilket avspeglar sig i filmen som ni har gjort. Den känns genuin och personlig vilket är väldigt viktigt för oss. Förutom detta så är ni också väldigt sköna att ”hänga” med.” 

Marcus Alestam
Grundare och redovisningskonsult

Varför employer branding film?

För att på ett effektivt sätt förmedla en känsla av gemenskap, glädje och lekfullhet valde vi film som format.

För Trimero var det viktigt att visa upp människorna bakom kulisserna och samtidigt förmedla filosofin om att inte ha några chefer utan att istället bygga organisationen på självledarskap och gemenskap. Med film fick vi möjlighet att både visa upp miljöer, kontor och människor - samtidigt som det skapade en bra känsla över vilka Trimero är som företag. 

Vårt uppdrag

  • Koncept och storyboard 
  • Manusproduktion 
  • Inspelning på 3 locations med filmfotograf och lineproducer 
  • Efterproduktion: klipp och redigering
  • Inspelning voice over 
  • Räckvidd och kanalstrategi för spridning av filmen

Teamet bakom filmen

Olle Enqvist

Producent & Fotograf

olle@engageagency.se

Agnes Jarfjord

Koncept och förarbete

David Bengtsson

Manus och lineproducer

Hans-Peter Öhman

Kanalstrategi

Nyfiken på mer?

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi hade kunnat hjälpa dig med en employer branding film? Ta kontakt med vår Creative Director så berättar hon mer.